Infokommunikációs hálózatok tervezése és üzemeltetése

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Kiskoza (vitalap | szerkesztései) 2014. március 10., 12:59-kor történt szerkesztése után volt.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


2010 órai jegyzet

Régi tárgyhonlap


Feladatkidolgozások

  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) vizsgakidolgozas.doc nevű fájl ("vizsgakidolgozas.doc" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Infoszak/IhTu oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Vizsgakérdések kidolgozása

Vizsgák

  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) Elovizsga_2009_05_21.pdf nevű fájl ("Elovizsga_2009_05_21.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Infoszak/IhTu oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Elővizsga 2009 tavasz
  • 2. vizsga, 2009: Majdnem 1 az 1ben az elővizsga feladatsor volt. Annyiban különbözött, hogy az első feladatban azt is le kellett írni, hogy hogyan használjuk az 1+1-es védelmet gyűrűk és szövevények esetén, a b részében meg gyűrűt és szövevényt kellett összekapcsolni.

Kiszh-k

  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) ikthu_kiszh_01.jpg nevű fájl ("ikthu_kiszh_01.jpg" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Infoszak/IhTu oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2011. tavasz, 1. kisZH
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) kiszh1.rar nevű fájl ("kiszh1.rar" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Infoszak/IhTu oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2009 1. kisZh
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) kiszh2.rar nevű fájl ("kiszh2.rar" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Infoszak/IhTu oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2009 2. kiszh
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) kiszh3.rar nevű fájl ("kiszh3.rar" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Infoszak/IhTu oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2009 3. kiszh
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) kiszh4.rar nevű fájl ("kiszh4.rar" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Infoszak/IhTu oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2009 4. kiszh
-- Frodó - 2009.05.25.


Közös tárgyak
Infokommunikációs hálózatok és szolgáltatások
Mobil infokommunikáció