IRF-HF-2010

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen (vitalap) 2012. október 21., 22:38-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „{{GlobalTemplate|Infoszak|IRFHF2010}} __TOC__ ==Házi feladat== A házi feladatok elérhetőek a [https://sauron.inf.mit.bme.hu/Edu/IRF/irf2010.nsf 2010-es tárgyhonl…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Tartalomjegyzék

Házi feladat

A házi feladatok elérhetőek a 2010-es tárgyhonlapon.
(Az utókor számára lementettem, a csatolt file-ok közt megtalálható! lásd: MegaPack.zip)

  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) MegaPack.zip nevű fájl ("MegaPack.zip" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Infoszak/IRFHF2010 oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
MegaPack.zip
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) IRF-HF-2010-osszes.pdf nevű fájl ("IRF-HF-2010-osszes.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Infoszak/IRFHF2010 oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
IRF-HF-2010-osszes.pdf

-- ocsi - 2010.05.30.