Hetifőnöki Gárda

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Kiss Balázs (vitalap | szerkesztései) 2016. május 27., 22:14-kor történt szerkesztése után volt.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

HetőFŐNÖKi gárda

A hetifőnöki gárda a Schönherz legrégebbóta(mióta az elsőnek szárad meg a beton az FNT falában) működő, és egyben legfontosabb köre. Nélkülünk a folyosón lenne megtartva a mmadworld számítógépes hangszórókkal, a koli előtt táncolnák a srácok miközben telefonon nézik a táncmozdulatokat, nem lenne aki kieszi az összes profiterolt évente a trófeában.

Tagjai a legkiválóbb, főnemesi rangú schönherzesek, akik halált megvető bátorsággal húznak fehér zoknit minden éjjel, hogy negyedjére is visszadobják azt a kurva csíkos beugrót. Mellettük tükör nem marad zsírosan, billiárdasztal nem marad szárazon, rongy nem maradhat nedvesen. Hős tetteikkel olajozottá, pontosabban flóraszeptezetté teszik a kollégium gépezetét, és mindenkire szemeteszzsákot húznak aki nem vigyáz. Ha minket keresel, bármikor megtalálsz de legalább egy nappal előtte találd ki, és jobb, ha be sem kopogsz az ajtón ha nem voltál főrendezői tréningen.

A kulcsok őrei, a termek kerberoszai, a 1823 smaugjai: a heti_FŐNÖK_ök.

Az egyetlen kör, akit mindenki szeret.

http://nagyterem.sch.bme.hu/