„Hallgatói Tudásbázis” változatai közötti eltérés

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
(Aktualizáltam az oldalt)
1. sor: 1. sor:
{{FejlesztesAlatt}}
 
 
 
{{Kör
 
{{Kör
 
| név = Hallgatói Tudásbázis Felügyelők Csoportja
 
| név = Hallgatói Tudásbázis Felügyelők Csoportja
 +
| gyakoriság = hetente
 +
| nap = kedd - 18 óra
 +
| hely = 1817
 
| alapítás = 1999
 
| alapítás = 1999
 +
| körvezető = [[Szerkesztő:Kiskoza|Koza]]
 +
| reszort = [[Simonyi Károly Szakkollégium]]
 
| levlista = wiki{{kukac}}sch.bme.hu
 
| levlista = wiki{{kukac}}sch.bme.hu
 +
| honlap = [http://wiki.sch.bme.hu/ wiki.sch.bme.hu]
 
}}
 
}}
 
+
Mi vagyunk a Hallgatói Tudásbázis Felügyelők csoportja, olyanok, mint a [[Pizzásch]], csak kaja helyett egy olyan közeget szolgáltatunk a villanykaros hallgatóknak, ahol minden közös tudásanyagot meg lehet osztani a többi évfolyam hallgatóival. A mi nevünkhöz fűződik a [[VIKWiki:Rólunk|VIKWiki]].
==Mi az a HaT?==
 
Mi vagyunk a Hallgatói Tudásbázis Felügyelők csoportja, olyanok, mint a !PizzáSCH-ok, csak kaja helyett egy olyan közeget szolgáltatunk a villanykaros hallgatóknak, ahol minden közös tudásanyagot meg lehet osztani a többi évfolyam hallgatóival. A mi nevünkhöz fűződik a VIK Wiki.
 
  
 
==Elérhetőségünk==
 
==Elérhetőségünk==
Ha írsz egy levelet a wiki{{kukac}}sch.bme.hu címre, az jó eséllyel hozzánk fog érkezni. A listát többen és gyakran olvassák napjában, igyekszünk minden levélre válaszolni. Adok néhány példát, hogy milyen esetekben érdemes, és mikor nem írni nekünk:
+
Ha írsz egy levelet a wiki{{kukac}}sch.bme.hu címre, az jó eséllyel hozzánk fog érkezni. A listát többen és gyakran olvassák napjában, igyekszünk minden levélre válaszolni. A lista nyílt, a [https://lists.sch.bme.hu/wws/info/wiki list.sch.bme.hu] oldalon te is feliratkozhatsz! Adok néhány példát, hogy milyen esetekben érdemes, és mikor nem írni nekünk:
  
 
===Jó példa===
 
===Jó példa===
26. sor: 28. sor:
  
 
;'''Leállt a wiki! Csináljatok valamit, holnap ZH!'''
 
;'''Leállt a wiki! Csináljatok valamit, holnap ZH!'''
:Sajnos nem tudunk semmit se tenni. Nem mi üzemeltetjük a szervert, hanem a !KSZK, mi még annyit se tudunk megtenni, hogy ha mondjuk csak a bekapcsológombot kéne megpingelni kísérletező jelleggel, akkor ezt a mutatóujjunk segítségével elvégezzük, lévén, hogy még a terembe se tudunk bemenni. A leállások viszont általában előre bejelentettek, vagy pedig sürgősen dolgozni szoktak a megoldásukon :)
+
:Sajnos nem tudunk semmit se tenni. Nem mi üzemeltetjük a szervert, hanem a [[KSzK]], mi még annyit se tudunk megtenni, hogy ha mondjuk csak a bekapcsológombot kéne megpingelni kísérletező jelleggel, akkor ezt a mutatóujjunk segítségével elvégezzük, lévén, hogy még a terembe se tudunk bemenni. A leállások viszont általában előre bejelentettek, vagy pedig sürgősen dolgozni szoktak a megoldásukon :)
  
 
;'''Hibás volt amit az egyik doksiban írtak, és ezért elhasaltam!'''
 
;'''Hibás volt amit az egyik doksiban írtak, és ezért elhasaltam!'''

A lap 2013. május 20., 00:44-kori változata

Hallgatói Tudásbázis Felügyelők Csoportja
Nyitás vagy gyűlés
Gyakoriság
hetente
Időpont
kedd - 18 óra
Hely
1817
Általános infók
Alapítás
1999
Körvezető
Reszort
Elérhetőségek
Levlista
wiki@sch.bme.hu
[wiki.sch.bme.hu Weboldal]

Mi vagyunk a Hallgatói Tudásbázis Felügyelők csoportja, olyanok, mint a Pizzásch, csak kaja helyett egy olyan közeget szolgáltatunk a villanykaros hallgatóknak, ahol minden közös tudásanyagot meg lehet osztani a többi évfolyam hallgatóival. A mi nevünkhöz fűződik a VIKWiki.

Elérhetőségünk

Ha írsz egy levelet a wiki@sch.bme.hu címre, az jó eséllyel hozzánk fog érkezni. A listát többen és gyakran olvassák napjában, igyekszünk minden levélre válaszolni. A lista nyílt, a list.sch.bme.hu oldalon te is feliratkozhatsz! Adok néhány példát, hogy milyen esetekben érdemes, és mikor nem írni nekünk:

Jó példa

Hibás az egyik definíció az oldalon!
Ha biztos vagy benne, hogy az, akkor kérünk, javítsd, ha nem, akkor nyugodtan szólj nekünk, és megvitatás tárgya lesz a kérdéses rész. Ne félj, megjegyzünk! ;)
Szeretnék jegyzetet írni, de nagy meló...
Nem olyan nagy a meló, ha az ember kap egy-két tanácsot, esetleg segítséget a megfelelő társak megtalálásában.
Segíteni szeretnék, de nincs sok időm...
Senkinek sincs sok ideje, de a közösségi munka nagy előnye abban rejlik, hogy ha sokan csinálnak keveset, az többet érhet, mint ha kevesen megszakadnak...

Rossz példa

Leállt a wiki! Csináljatok valamit, holnap ZH!
Sajnos nem tudunk semmit se tenni. Nem mi üzemeltetjük a szervert, hanem a KSzK, mi még annyit se tudunk megtenni, hogy ha mondjuk csak a bekapcsológombot kéne megpingelni kísérletező jelleggel, akkor ezt a mutatóujjunk segítségével elvégezzük, lévén, hogy még a terembe se tudunk bemenni. A leállások viszont általában előre bejelentettek, vagy pedig sürgősen dolgozni szoktak a megoldásukon :)
Hibás volt amit az egyik doksiban írtak, és ezért elhasaltam!
Ez sajnálatos, azonban nem tudunk minden egyes dolgot átnézni, ami fölkerült a tudásbázisra, ráadásul nem is érthetünk mindenhez olyan szinten, mint mondjuk a javítók, valamint kreditet kifizetni/ZH újraírását kikényszeríteni sincs módunkban... Megtesszük ami tőlünk telik, de a 100%-os munkára nincs garancia.
Kérek egy szendót és egy sört!
Mi is ^^.