Fuzzy rendszerek 1

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


A tárgyhoz tartozó könyv megtalálható itt: http://www.hik.hu/index.asp?r=90,261&a=l&oid=120

Sokféle egyéb anyag (pl. a tételsor és az előadások anyagai): http://alpha.tmit.bme.hu/~botzheim/fuzzy/

A vizsga szóbeli. Ha sokat voltál órán, akkor választasz egy tételt, majd ennek nehézségétől függően kapsz egy másikat. Ha keveset (vagy mint esetemben: egyáltalán nem), akkor meg kapsz két tételt. Kidolgozásra van bőven idő. Amikor készen vagy, akkor átnézi a vázlatot, kicsit kérdez az adott témáról, esetleg más tételekből is. Ha jól tudod az alapokat, és a fontos dolgokat is, akkor nem nehéz, a szóbeli csak egy beszélgetés. Ha kevésbé (vagy mint esetemben: még kevésbé), akkor segít, könnyebb feladatokat ad, nem szívesen ad rossz jegyet.

Magáról a tárgyról sokkal többet nem tudok elmondani: aki bejárt, az írjon még.

-- Markert Laci - 2007.01.03.

%META:FORM{name="ValaszthatoForm"}% %META:FIELD{name="Trgy" title="Tárgy" value="Fuzzy rendszerek I."}% %META:FIELD{name="Trgykd" title="Tárgykód" value="BMEVITT9279"}% %META:FIELD{name="Tanszk" title="Tanszék" value="TMIT"}% %META:FIELD{name="Elad" title="Előadó" value="Kóczy László, Botzheim János"}% %META:FIELD{name="Kreditszm" title="Kreditszám" value="5"}% %META:FIELD{name="raszm" title="Óraszám" value="4"}% %META:FIELD{name="Terlet" title="Terület" value="Matematika"}% %META:FIELD{name="raijelenlt" title="Órai jelenlét" value="nem kötelező"}% %META:FIELD{name="Jegy" title="Jegy" value="vizsga "}% %META:FIELD{name="Elvrtmin.munka" title="Elvárt min. munka" value="kis utánaolvasás - kis munka"}% %META:FIELD{name="Minimumrajrjegy" title="Minimumra járó jegy" value="3"}% %META:FIELD{name="Elvrtmax.munka" title="Elvárt max. munka" value="bejárás"}% %META:FIELD{name="Munkrajrjegy" title="Munkára járó jegy" value="5"}%