Forgalmi modellezés

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Szikszayl (vitalap | szerkesztései) 2013. augusztus 21., 21:20-kor történt szerkesztése után volt.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

A tárgy előadója: Telek Miklós

Forgalmi modellezés
Tárgykód
VIHIM260
Általános infók
Szak
villany MSc
Kredit
4
Ajánlott félév
2
Tanszék
HIT
Követelmények
NagyZH
1 db
Vizsga
írásbeli
Elérhetőségek


Egy másik tárgy, sok hasznos dologgal: Teljesítményelemzés

A tantárgy célkitűzése

A tantárgy olyan elméleti módszereket és alkalmazási gyakorlatokat ismertet, amelyek lehetővé teszik a vezetékes és vezeték nélküli hálózatokban felmerülő forgalmi tervezési és méretezési feladatok egy széles körének megértését és az ilyen jellegű feladatok önálló megoldását.

Jegyzet

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) sokfelh.pdf nevű fájl ("sokfelh.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Jegyzet - sorbanállásos modellek
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) ctmcfeladat.pdf nevű fájl ("ctmcfeladat.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Regi peldasor feladatok es megoldasok
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) phnew.pdf nevű fájl ("phnew.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Phase Type elmélet

ZH

A tárgyból egy ZH van. Korábbi más tárgy "Forgalmi teljesítményelemzés" ZH:

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) forgzh2010001.jpg nevű fájl ("forgzh2010001.jpg" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2010-es zh és pótzh

Vizsga

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) megold.pdf nevű fájl ("megold.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
AJÁNLOTT1: Gyakorlo feladatok - folytonos ideju Markov lancok megoldott vizsgasorok
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) vizsga_megold.pdf nevű fájl ("vizsga_megold.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
AJÁNLOTT2: Megoldott vizsgafeladatok más tárgyból
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) Elmletikrdsek.pdf nevű fájl ("Elmletikrdsek.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
AJÁNLOTT3: Elméleti kiskérdések vizsgára egy párhoz van megoldás
 • 2010. dec 22 vizsga:
  Ezen a helyen volt linkelve a(z) 001.jpg nevű fájl ("001.jpg" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)


korábbi vizsgasorok más tárgyakból:

 • Forgalmi teljesítményelemzés (vizsga):
  Ezen a helyen volt linkelve a(z) DSC05237.jpg nevű fájl ("DSC05237.jpg" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
 • Elővizsga:
  Ezen a helyen volt linkelve a(z) elovizsga-09-05-13.jpg nevű fájl ("elovizsga-09-05-13.jpg" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
 • Vizsga:
  Ezen a helyen volt linkelve a(z) Forgalmiteljestmnyelemzsvizsga20090520.jpg nevű fájl ("DSC05237.jpg" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)