„Forgalmi modellezés” változatai közötti eltérés

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
(Új oldal, tartalma: „{{GlobalTemplate|Villanyszak|ForgalmiMo}} ==Forgalmi modellezés== A hálózatok tervezéséhez, méretezéséhez, teljesítôképességének vizsgálatához szüksé…”)
 
a (Szikszayl átnevezte a(z) ForgalmiMo lapot a következő névre: Forgalmi modellezés)
(Nincs különbség)

A lap 2013. augusztus 21., 17:37-kori változata

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Forgalmi modellezés

A hálózatok tervezéséhez, méretezéséhez, teljesítôképességének vizsgálatához szükséges elengedhetetlen elméleti és gyakorlati alapok: a beszéd- és adatforgalom leírására szolgáló modellek és módszerek, a hálózati eszközök viselkedésének elôrejelzésére szolgáló alapvetô modellek, ütemezés, várakoztatás, kiszolgálás elemzésére szolgáló módszerek.

A tárgy előadója: Telek Miklós

Egy másik tárgy, sok hasznos dologgal: https://wiki.sch.bme.hu/bin/view/Infoszak/TeljesitmenyElemzes

Jegyzet

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) sokfelh.pdf nevű fájl ("sokfelh.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Jegyzet - sorbanállásos modellek
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) ctmcfeladat.pdf nevű fájl ("ctmcfeladat.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Regi peldasor feladatok es megoldasok
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) phnew.pdf nevű fájl ("phnew.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Phase Type elmélet


ZH

A tárgyból egy ZH van. Korábbi más tárgy "Forgalmi teljesítményelemzés" ZH:

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) forgzh2010001.jpg nevű fájl ("forgzh2010001.jpg" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2010-es zh és pótzh


Vizsga

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) megold.pdf nevű fájl ("megold.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
AJÁNLOTT1: Gyakorlo feladatok - folytonos ideju Markov lancok megoldott vizsgasorok
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) vizsga_megold.pdf nevű fájl ("vizsga_megold.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
AJÁNLOTT2: Megoldott vizsgafeladatok más tárgyból
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) Elmletikrdsek.pdf nevű fájl ("Elmletikrdsek.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
AJÁNLOTT3: Elméleti kiskérdések vizsgára egy párhoz van megoldás
 • 2010. dec 22 vizsga:
  Ezen a helyen volt linkelve a(z) 001.jpg nevű fájl ("001.jpg" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)korábbi vizsgasorok más tárgyakból:

 • Forgalmi teljesítményelemzés (vizsga):
  Ezen a helyen volt linkelve a(z) DSC05237.jpg nevű fájl ("DSC05237.jpg" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)


 • Elővizsga:
  Ezen a helyen volt linkelve a(z) elovizsga-09-05-13.jpg nevű fájl ("elovizsga-09-05-13.jpg" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)


 • Vizsga:
  Ezen a helyen volt linkelve a(z) Forgalmiteljestmnyelemzsvizsga20090520.jpg nevű fájl ("DSC05237.jpg" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/ForgalmiMo oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)