FoodEx

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
FoodEx
Nyitás vagy gyűlés
Gyakoriság
hetente
Időpont
Amikor a kajás körök
Hely
Ahol a kajás körök
Általános infók
Alapítás
2003
Körvezető
Reszort
Szolgáltató
Elérhetőségek
Levlista
foodex
Hiba a bélyegkép létrehozásakor: Nem lehet a bélyegképet a célhelyre menteni
@sch.bme.hu

Bemutatkozás

Ők azok, akik miatt még melegen megkapod a kajádat, megkímélnek a hosszas sorbanállástól, a kényelmetlen liftezésektől. Hétfőnként a Vödör sültkrumpliját, keddenként az Americano által készített hot-dogokat és hamburgereket, szerdánként a Pizzásch ínycsiklandozó pizzáit, csütörtökönként a Dzsájrosz gyrosait, vasárnaponként a Lángosch lángosait szállítják ki. Ha szeretnél egy állandóan mozgásban lévő csapat tagja lenni és ingyen kaját enni minden műszakod végén, vagy csak úgy érzed, jót tenne egy kis lépcsőzés, akkor mindenképpen náluk a helyed! (Forrás: Impulzus)

Történetünk

A FoodEx 2003-ban alakult, eredetileg reggelit lehetett rendelni, melyet szobára is szállítottak. Másfél évvel később profilt váltott a kör, és megkezdte ma is megszokott működését, azaz a kajás körök portékáinak szobára szállítását, ezzel megkímélve a kollégistákat a hosszas sorban állástól. Kezdetben a Vödör kör és a Kék Osztriga segítségére voltunk, 2005 tavaszától már a Pizzásch pizzáit is rendszeresen kihordtuk. A felújított Schönherzbe visszaköltözés után döcögősen indultak újra a kiszállítást kérő kajás körök - ekkor már csak a Vödör kör és a Pizzásch -, ez érintette a FoodEx-et is. Alacsonyabb taglétszámmal ugyan, de lelkes tagjainak köszönhetően folytatta működését.

2010 őszén egy nagyobb vérfrissítésnek köszönhetően új erőre kapott a kör, a tagok az erősen lifthiányos félév ellenére is kitartóan szállítottak mind a 18 emeletre, köszönhetően többek közt az alapítványi támogatásból vett nagyobb tálcáknak és ételhordóknak, amik hatékonyabbá tették a munkát.

2013 tavasza óta ismét három körnek szállítunk, a 2011-ben alakult Americano döntött úgy, hogy igénybe venné szolgáltatásainkat. 2015 tavaszától már a Dzsájrosznak is segítjük a munkáját.