Felsőbb matematika villamosmérnököknek - Haladó lineáris algebra

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen David14 (vitalap | szerkesztései) 2013. április 10., 22:54-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „{{GlobalTemplate|Villanyszak|FelsobbMatek}} ==Lineáris Algebra== Oktató honlapja: [http://www.math.bme.hu/~he/ Horváth Erzsébet], [http://www.math.bme.hu/~wettl/ …”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Lineáris Algebra

Oktató honlapja: Horváth Erzsébet, Wettl Ferenc Előadások:

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) MASTER.PDF nevű fájl ("MASTER.PDF" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Lektorálatlan Wettl-linalg jegyzet (hivatalos, Wettl oldaláról van)
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 31704666-Matrix-Analysis-and-Applied-Linear-Algebra-Carl-Meyer.pdf nevű fájl ("31704666-Matrix-Analysis-and-Applied-Linear-Algebra-Carl-Meyer.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Meyer - Linear Algebra - ez az eredetije a master.pdf-nek, csak ebben több minden benne van (angol)
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) felsbbmatekmsc1-3.pdf nevű fájl ("felsbbmatekmsc1-3.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Wettl linalg előadás 2010. ősz
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) felsbbmatekmsc4-5.pdf nevű fájl ("felsbbmatekmsc4-5.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Wettl linalg előadás 2010. ősz
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) felsbbmatekmsc6-7.pdf nevű fájl ("felsbbmatekmsc6-7.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Wettl linalg előadás 2010. ősz
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) felsbbmatekmsc8-9.pdf nevű fájl ("felsbbmatekmsc8-9.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Wettl linalg előadás 2010. ősz
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) felsbbmatekmsc10-11.pdf nevű fájl ("felsbbmatekmsc10-11.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Wettl linalg előadás 2010. ősz
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) linalg12ea.pdf nevű fájl ("linalg12ea.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Wettl linalg előadás 2010. ősz
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) linalg13ea.pdf nevű fájl ("linalg13ea.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Wettl linalg előadás 2010. ősz
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) Linalg_onadj-szimm-matrixokhoz.pdf nevű fájl ("Linalg_onadj-szimm-matrixokhoz.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Hasznos adalék: önadjungált és szimmetrikus trafók, kvadratikus alakok, bilineáris függvények...
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) linalg.pdf nevű fájl ("linalg.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Lineáris algebra tételek 2010 part I
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) birkhoff.pdf nevű fájl ("birkhoff.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Lineáris algebra tételek part II

Gyakorlatok:

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) felsbbmatekmscgyak5-6.pdf nevű fájl ("felsbbmatekmscgyak5-6.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Farkas Barna linalg gyak 2010. ősz
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) felsbbmatekmscgyak7.pdf nevű fájl ("felsbbmatekmscgyak7.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Farkas Barna linalg gyak 2010. ősz
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) linalg8gyak.pdf nevű fájl ("linalg8gyak.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Farkas Barna linalg gyak 2010. ősz
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) linalg9gyak.pdf nevű fájl ("linalg9gyak.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Farkas Barna linalg gyak 2010. ősz

ZH:

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) zh2008sz.pdf nevű fájl ("2008a.PDF" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2008as zh
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) zh2008szb.pdf nevű fájl ("2008b.PDF" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2008as zh
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) zh2010sz.pdf nevű fájl ("2010.PDF" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2010es zh
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) zh2010szpt.pdf nevű fájl ("2010p.PDF" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2010es pótzh
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) felsobb_matek_2011_osz_linalg_zh.jpg nevű fájl ("2011.jpg" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2011es zh
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) zh2011sz.pdf nevű fájl ("2011.PDF" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2011es zh megoldókulcsa
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) zh2011szpt.pdf nevű fájl ("2011p.PDF" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2011es pótzh


 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) sszefoglal.zip nevű fájl ("tematikus összefoglaló" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
zh-ra, vizsgára

Vizsga:

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) felsobb_matek_vizsga_20080114.pdf nevű fájl ("Vizsga 2008. január 14. (2010-es mintavizsga)" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) linalgelovizsga_2010_Dec.pdf nevű fájl ("Elővizsga 2010. december 20." link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) M20101220_1.PNG nevű fájl ("megoldás #1" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) M20101220_2.PNG nevű fájl ("megoldás #2" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) vi1_10fm.pdf nevű fájl ("vi1_10fm.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Lineáris algebra rész, 2010.12.20 - hivatalos megoldással
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) vi2_10fm.mo.pdf nevű fájl ("vi2_10fm.mo.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Lineáris algebra rész, 2011.01.03 - hivatalos megoldással
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) vi3_10fm.mo.pdf nevű fájl ("vi3_10fm.mo.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Lineáris algebra rész, 2011.01.10 - hivatalos megoldással
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 20111020vizsga.pdf nevű fájl ("20111220.PDF" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2011 12 20 vizsga hivatalos megoldással
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 20120103vizsga.pdf nevű fájl ("20120103.PDF" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2012 01 03 vizsga hivatalos megoldással

Részletes megoldások az eddigi vizsgák néhány feladatához:

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) Linalg-v_20080114.zip nevű fájl ("Linalg-v_20080114.zip" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2008. jan. 14-i vizsga 2,4,5,7,8,9 feladatának megoldása
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 20080114vizsgamo.zipp nevű fájl ("20080114" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2008. jan. 14-i vizsga 10,11,13,15,25 feladatának megoldása
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) Linalg-v_20101220.zip nevű fájl ("Linalg-v_20101220.zip" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2010. dec. 20-i vizsga 7,8,9,11,12,13,14,15,16 feladatának megoldása
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) Linalg-v_20110103.zip nevű fájl ("Linalg-v_20110103.zip" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2011. jan. 3-i vizsga 3,4,7,8,11,12 feladatának megoldása
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 20111220.pdf nevű fájl ("20111220" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2011. dec. 20-i vizsga 9, 12 feladatának megoldása
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 20120103vizsga.JPG nevű fájl ("20120103" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/FelsobbMatek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2012. jan. 3-i vizsga 10 feladatának megoldása

Házi feladat segítség:

 • 1.HF: Bizonyítsa, hogy [math]a+b \sqrt(2)[/math] test. Segítség