Fallabda

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Nagy Marcell (vitalap | szerkesztései) 2017. január 17., 23:06-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

2016

Az első órán van oktató, aki elmondja a szabályokat, megmutatja hogy kell ütni, hogy zajlik a játék. A többi órán gyülekező a termek előtt, és mindenki azzal játszik akivel akar, olyan stílusban és ütemben, ahogy tetszik. Nem árt, ha már tanultál korábban teniszt, mert sajnos az első órai bemutató nem elég arra, hogy a jó módszereket megtanuld. Ha valakinek nem jutna pár, egyedül is megpróbálhat játszani (bár ez nehezebb is tud lenni kezdőknek), vagy 3-an felváltva játszhatnak. Ütőt elvileg lehet kölcsönözni, de nem árt, ha viszel sajátot. Labdát szükség esetén adnak ott. Jó kis sport, ha rendesen csináljátok, jócskán megizzaszt, az egész testet átmozgatja. Nagy Marcell (vita)

2006

Párosan kell 5 órát lenyomni, vagy 4-en 10 órát, a félévben bármikor. Ha nincs csoportod, Gergő talál, de akkor nehezebb lesz időpontot egyeztetni. Ez a sport jó poén, első félévben egy teljes óra kissé megerőltető, de mi ennek ellenére mindig ketten nyomtuk. Ha viszel szőlőcukrot, az átsegít a 20. percnél jelentkező mélyponton :)

-- SzaMa