Budapesti erőművek

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Idavid (vitalap | szerkesztései) 2013. április 4., 00:30-kor történt szerkesztése után volt.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


-- Mókusch - 2010.03.23.

Budapesti Erőművek(2 kredit)

Dr. Berta István és Németh Bálint

Követelmény: 2 ZH + A 3 erőmű látogatásból min. 2-n való részvétel.

Tárgyhonlap: http://www.vet.bme.hu/okt/val/nt/be/index.htm

Az órákat különböző meghívott okos bácsik tartják az iparból, akik ilyen területen dolgoznak/dolgoztak. Különböző dolgokat lehet megtanulni az energetikáról és az erőművekről. Szerintem nagyon érdekes maga a tantárgy, a 2 ZH-ra vannak fent a honlapon ellenőrző kérdések amikre egy kis keresgéléssel, a diákból és órán való odafigyeléssel lehet válaszolni. Az első ZH-n bármit lehet használni elektronikus segédeszközön és egymáson kívül, a 2.-on már nem de megtanulhatóak könnyen a válaszok (magyarul mindkét ZH-ra ugyanabból a 25 kérdéses kérdéssorból kell felkészülni, csak az elsőn használható minden, a másodikon semmi). 2012/2-ben 2. ZH-n ugyanazok a kérdések voltak, mint abban ami itt fenn van wikin (bp-i_eromuvek_20111-12-1_zh2.jpg), sőt a pótZH-n is ugyanaz volt (azaz 17, 12, 18, 22 és 23-25 kérdések).


Zárthelyi

[[Média: Bperomu_zh1_2013tavasz.pdf]2013. tavasz - 1. zh]


  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) Bp-i_eromuvek_full.pdf nevű fájl ("Bp-i_eromuvek_full.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Valaszthato/BudapestiEromuvek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Teljes tételkidolgozás 2011-ben

%META:FORM{name="KozismeretiForm"}% %META:FIELD{name="Trgy" title="Tárgy" value="Budapesti erőművek"}% %META:FIELD{name="Trgykd" title="Tárgykód" value="VIVEAV87"}% %META:FIELD{name="Tanszk" title="Tanszék" value="VET"}% %META:FIELD{name="Elad" title="Előadó" value="Minden órán más"}% %META:FIELD{name="Kreditszm" title="Kreditszám" value="2"}% %META:FIELD{name="raszm" title="Óraszám" value="heti 1 előadás"}% %META:FIELD{name="Tmakr" title="Témakör" value="mérnöki"}% %META:FIELD{name="raijelenlt" title="Órai jelenlét" value="ajánlott"}% %META:FIELD{name="Jegy" title="Jegy" value="zh"}% %META:FIELD{name="Elvrtmin.munka" title="Elvárt min. munka" value="bejárás"}% %META:FIELD{name="Minimumrajrjegy" title="Minimumra járó jegy" value="2"}% %META:FIELD{name="Elvrtmax.munka" title="Elvárt max. munka" value="kis utánaolvasás - kis munka"}% %META:FIELD{name="Munkrajrjegy" title="Munkára járó jegy" value="5"}%