Bevezető matematika

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen (vitalap) 2012. október 22., 13:50-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „{{GlobalTemplate|Villanyalap|BevMat}} =====[http://www.math.bme.hu/~flora/bevmat/bevmat.htm A tantárgy honlapja]===== A Bevezető Matematika egy szabadon választhat…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


A tantárgy honlapja

A Bevezető Matematika egy szabadon választható 2 kredites, félévközis tárgy. Erősen ajánlott annak, akinek nem, vagy rosszul sikerült a félév elején írt 0. zárthelyi. A félévközi jegy két zárthelyi átlagából adódik.

  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) bevmat_2009-10-1_zh1.jpg nevű fájl ("1. zh., 2009/10/1" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/BevMat oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)

  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) bevmat_2009-10-1_zh2.jpg nevű fájl ("2. zh., 2009/10/1" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/BevMat oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)

-- MAKond - 2010.05.17.