Anyagtudomány

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen (vitalap) 2012. október 22., 13:50-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „{{GlobalTemplate|Villanyalap|AnyagTud}} [http://vir.sch.bme.hu/document.php?doc_id=2717 '''VillanySite (VIR) oldal''' ] __TOC__ ==A tárgyról== A tárgyból érde…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


VillanySite (VIR) oldal

A tárgyról

A tárgyból érdemes elővizsgázni, ehhez jó ZH-t kell írni. Az elővizsgán sokkal barátságosabb a hangulat könnyebben lehet jelest szerezni.

Jegyzetek:

Vizsga

 • Fogalmak vizsgára:
  Ezen a helyen volt linkelve a(z) fogalmak.pdf nevű fájl ("Fogalmak" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/AnyagTud oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
 • Elméleti összefoglaló:
  Ezen a helyen volt linkelve a(z) elmelet.pdf nevű fájl ("Elmélet" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/AnyagTud oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)


Jegyzőkönyvek

By Bakter - 2008.12.23.

 • Jegyzőkönyv:
  Ezen a helyen volt linkelve a(z) ujrakristalyosods_NN.doc nevű fájl ("Újrakristályosodás" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/AnyagTud oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
 • Jegyzőkönyv:
  Ezen a helyen volt linkelve a(z) allapotbrafelvetele_NN.doc nevű fájl ("Állapotábra felvétele" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/AnyagTud oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
 • Jegyzőkönyv:
  Ezen a helyen volt linkelve a(z) magnesesanyagokvizsgalata_NN.doc nevű fájl ("Mágnesesanyagok vizsgálata" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/AnyagTud oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)


By MAKond - 2010.05.17.

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) jkminta.doc nevű fájl ("Jegyzőkönyv minta" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/AnyagTud oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
(Bognár Eszter laborvezető így kérte a jegyzőkönyveket)
 • Jegyzőkönyv:
  Ezen a helyen volt linkelve a(z) mikroszkop_jk.pdf nevű fájl ("Mikroszkópi vizsgálatok" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/AnyagTud oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
 • Jegyzőkönyv:
  Ezen a helyen volt linkelve a(z) magnes.zip nevű fájl ("Mágneses anyagok vizsgálata" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/AnyagTud oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
 • Jegyzőkönyv:
  Ezen a helyen volt linkelve a(z) allapotabra_jk.pdf nevű fájl ("Állapotábra felvétele" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/AnyagTud oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
 • Jegyzőkönyv:
  Ezen a helyen volt linkelve a(z) vezjel_jk.pdf nevű fájl ("Vezetési jelenségek" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/AnyagTud oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)


By Zalán (amiből dolgoztam és ami lett belőle)

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) llpotbrafelvtele.zip nevű fájl ("llpotbrafelvtele.zip" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/AnyagTud oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Állapotábra felvétele jegyzőkönyv pack
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) Optikaimikroszkp.zip nevű fájl ("Optikaimikroszkp.zip" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/AnyagTud oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Optikai mikroszkóp jegyzőkönyv pack
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) jrakristlyosods.zip nevű fájl ("jrakristlyosods.zip" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/AnyagTud oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Újrakristályosodás jegyzőkönyv pack
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) Vezetsijelensgek.zip nevű fájl ("Vezetsijelensgek.zip" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/AnyagTud oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Vezetési jelenségek (Cu-Ni része) jegyzőkönyv pack
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) Mgnesesanyagok.zip nevű fájl ("Mgnesesanyagok.zip" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/AnyagTud oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Jegyzőkönyv Mágneses anyagok (Oszcillációs) pack

By Dósa: All in 1

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) at_jegyzokonyv.rar nevű fájl ("at_jegyzokonyv.rar" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/AnyagTud oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Mágnesesség - Vezetési Tulajdonságok - Mikroszkóp - Újrakristályosodás jegyzőkönyveim


-- HarasztiRobert - 2006.01.10.

-- Bakter - 2008.12.07.

-- GAbika

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) anytud2010osz.pdf nevű fájl ("anytud2010osz.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/AnyagTud oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Anyagtudomány jegyzet 2010 ősz