AC Studio & Live

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Csőke Máté (vitalap | szerkesztései) 2019. március 6., 19:29-kor történt szerkesztése után volt.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
AC Studio & Live
Nyitás vagy gyűlés
Gyakoriság
hetente
Időpont
kedd 20.00
Hely
SCH 1319
Általános infók
Körvezető
Balla Dániel
Reszort
Simonyi Károly Szakkollégium
Elérhetőségek
Levlista
ac-info@simonyi.bme.hu


Az AC Live részlegének fő működési területe a Házban ill. a Ház által megszervezett rendezvények hangosítása, illetve a fénytechnika és az erősáram biztosítása. Igény esetén segítséget nyújtunk nagyobb rendezvények hangosításának megszervezésében és lebonyolításában. Továbbá lehetőséget biztosítunk különböző eszközök bérlésére táborokba, kisebb rendezvényekhez.

Az AC Studio részlege hangfelvételek, demoanyagok készítését és rögzítését biztosítja, a kollégisták számára ingyenesen.

Tanfolyamunkon megismerkedhetsz a professzionális, hangosításra tervezett hangrendszerek működésével és ennek elméleti hátterével, a keverőpultokkal, robotlámpákkal és azok kezelésével. -További részletek a kör weboldalán

Média

Az Impulzus Járó Áronnal készült interjúját az AC stúdiójának felújításáról az újság 44. évfolyamának 4. számában, a 32. oldaltól kezdve olvashatod el - itt egy kicsit jobb képek is kaphatz arról, hogy mivel foglalkozunk és milyen projektjeink vannak.