3D grafikus rendszerek

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
3D grafikus rendszerek
Tárgykód
VIIIAC01
Általános infók
Szak
info
Kredit
4
Ajánlott félév
6
Tanszék
IIT
Követelmények
NagyZH
nincs
Házi feladat
5 db
Vizsga
van
Elérhetőségek


A tárgy célja, hogy a Számítógépes grafika tárgynál elhangzott ismeretek egy részét felelevenítse. A tárgyhoz előadás és labor is tartozik, mindkettőt Szécsi László tartja. Összesen 5 házi feladat teljesítése kötelező, ezek alapján kerül megállapításra az osztályzat. A tárgyból opcionálisan lehet szóbeli vizsgára menni, de ez nem kötelező, csak javítási céllal vehető igénybe.

Házik

Kétheti rendszerességgel kell házikat készíteni a laboron is használt kotlin-webgl alapú keretrendszerben. A házihoz csatoljunk egy README fájlt, amiben összeszedjük, hogy milyen feladatokat teljesítettünk (mikre várunk pontot). Ha valamit csak körülbelül sikerült elkészítenünk, azt is érdemes itt leírni és jelezni, mert bizonyos esetekben a javítók szoktak fél pontokat adni. (A tapasztalatok alapján a kód általában nem is szokott megnézve lenni, csak a readme fájlt és a végeredményt szokták nézni.)

Záróvizsga

A záróvizsgán ez a tárgy is választható szóbeli tárgynak. A tételsor a holnapon található: http://cg.iit.bme.hu/portal/node/42223. Itt a vizsgáztató oktató választ egy olyan témát, ami valamennyire kapcsolódik a szakdolgozatunk témájához, és azzal kapcsolatban tesz fel néhány kérdést. Ez általában nem szokott nehéz lenni, ha már tudunk valamit mondani a témában, vagy hangosan ötletelni a felvetett probléma megoldásáról, az már megfelel.