Épített környezetünk fotós szemmel

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Pálvölgyi Tibor (vitalap | szerkesztései) 2016. április 7., 12:10-kor történt szerkesztése után volt.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Épített környezetünk fotós szemmel
Tárgykód
BMEEPUI0905
Általános infók
Kredit
2
Tanszék
Urbanisztika (Építész)
Követelmények
Jelenlét
nem kötelező
Házi feladat
10 db
Elérhetőségek


Ez egy két kredites építész tárgy. Minden órát más-más előadó tart, és a fotózás különböző területeit tárgyalják végig. Néha kicsit bullshitnek tűnhet a téma VIK-es szemmel, de sokszor érdekes/használható amiket mondanak. A házi feladat nem mindig épületfotó, van hogy a Dunáról kell egy képet, vagy csak küldj be egy régi képedet. A fotókat mindig e-mailben kell beküldeni az első órán megadott címre.


Vélemények

Koza, 2012 ősz

A félév során 10 db házit kellett beküldeni, amiket a következő órán mindig végignéztünk. A jegy a beküldött képektől függ, ha értesz egy picit a fotózáshoz simán lehet 4-es, 5-öst szerezni belőle. Én 2 alkalommal nem adtam le házit, többször az utolsó pillanatban küldtem be valami alig illeszkedő képet és 4-est kaptam rá év végén. Szinte az összes előadáson bent voltam (érdekesek voltak), de volt ami annyira művészire sikerült, hogy nem bírtam végig.

2014/15 tavasz

Én egy előadáson sem voltam bent, ismerős mindig elmondta hogy mi a feladat, 10-ből hármat nem küldtem be mert annyira elvont dologról kellet hogy szóljon, így is négyest kaptam. ingyenkredit kategória

2015/16 ősz

Németországi félévem alatt teljesítettem a tárgyat, így egyszer sem tudtam bent lenni. A házikat ismerős mondta meg. Kb. a házik felét küldtem be és kaptam egy hármast, szóval valóban ingyenkredit. - Tibi