Vizuális illúziók

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Vélemények

Ingyen 2 kredit, nagyon könnyű tárgy és érdekes is. 1 ZH + 1 kísérlet/esszé . Nem kell bejárni (én pl sosem voltam egy előadáson sem:)), csak tudd meg hogy mikor van a ZH. A ZH : 20 kérdés, A B C D válaszlehetőségekkel. Pluszpontot kapsz ha mész kísérletre (erről neptunon érkezik értesítés és nagyon gyorsan kell rá reagálni mert iszonyú kevés hely van) vagy beregelsz a majd megadott oldalon és ott kitöltesz egy tesztet. Vagy kísérletre kell menni vagy egy rövid esszét írni, amit mailben kell beküldeni, ha elfogadták az irományod akkor nem küldenek vissza semmit.

-- Edina - 2008.07.09.

Az ingyen két kredit már kissé túlzás. Most 2 zh van, és sztem tanulni kell rájuk rendesen. Sok nevet kell pl. megjegyezni. Kicsit túl sok a biológia is benne sztem.

-- Main.kir16389id - 2010.01.26.

2 zh van, spórolás képpen ppt-ből nézi mindenki. 4 válaszlehetőség, tehát tippelgethető. A 80% a diákban benne van, ezért érdemes néha ott lenni órán. A jegy jól tolható fel, ha az ember jelentkezik kisérleti alanynak. Semmi készüléssel a két zh-m 3-as lett, kisérlet miatt viszont 5-ös lettem. Tényleg kicsit sok a biológia, de a mindenféle csalóka képek viccesek és Gerván Patrcia még hangulatosan is adja elő.

-- Pali - 2012.06.20.

ZH-k