Tudományelmélet

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Teljesen másról szól mint ami a neptunban ki van írva. (legalábbis ki volt kb. egy éve). Valószínűségszámítás, lightosabb érdekes formában. Mivel ezt hallgattam előbb, mint a B4-et, egész kedvet kaptam a valszámhoz, aztán jött B4... Szóval rulett, lottó, kártya, dobókocka, több kocka, hogy játssz, hogy nyerj stb. Meg flesselés mindenre, ami paradox.

Órán elhangzottak: "A semmi az van?" ... vagy ... "A nemlétező dolgok hol vannak?"

A számonkérés: Van egy könyv, amiben valszámos paradoxonok vannak. Nem sok matekot igényel, de néhol bedurvulhat. Integrál NEM. Szóval kb. 10-15 paradoxon van, ebből kettőből kell szóbelizned. Félév közben kell egy paradoxonból előadást tartanod. Nem para. Ez is a könyvből van.

A legrosszabb jegy szerintem a hármas, amit el is csíptem :D . Az előadó rendes, próbált kérdezgetni még, de hát...ennyi.

-- Szőgy - 2006.05.07.

%META:FORM{name="KozismeretiForm"}% %META:FIELD{name="Trgy" title="Tárgy" value="Tudományelmélet"}% %META:FIELD{name="Tanszk" title="Tanszék" value="Filozófia"}% %META:FIELD{name="Elad" title="Előadó" value="Szabó Gábor"}% %META:FIELD{name="Kreditszm" title="Kreditszám" value="2"}% %META:FIELD{name="raszm" title="Óraszám" value="2"}% %META:FIELD{name="Tmakr" title="Témakör" value="matematika"}% %META:FIELD{name="raijelenlt" title="Órai jelenlét" value="ajánlott"}% %META:FIELD{name="Jegy" title="Jegy" value="vizsga, kiselőadás"}% %META:FIELD{name="Elvrtmin.munka" title="Elvárt min. munka" value="bejárás"}% %META:FIELD{name="Minimumrajrjegy" title="Minimumra járó jegy" value="3"}% %META:FIELD{name="Elvrtmax.munka" title="Elvárt max. munka" value="semmi"}% %META:FIELD{name="Munkrajrjegy" title="Munkára járó jegy" value="5"}%