TheB-Team

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


The B-Team

Az alapítás gondolata az első Qpánk (2009) után fogalmazódott meg. Ott a nagy, közös gólyacsapat aktív tagjait jelentős részben mi alkottuk, így hát adódott a kérdés: miért is ne?

A csapat nevét máig vitatott körülmények között találta ki Captain Tibor és/vagy Dávid, de valahogy így történhetett:

- Te hallod, amúgy újra adják most a Szupercsapatot! _- Akkor legyünk mi a B-Team, ha az A-t már ők befoglalták!_

2009-ben kezdő gólyaként a !tatSCHkófej (fehér gólyák) és a !LapáTTNYél (piros gólyák) csapatait erősítettük, tankörként pedig a V.7-t és a V.8-t. Tagjaink között vannak vegyész, építész, energetikai és orvostan hallgatók, de még érettségi előtt állók is.

A "cséká" szerepét 2010-ben Captain Tibor töltötte be, majd időhiány miatt adta át ezt Dávidnak. A csapat arculati elemeit ED tervezte, kivitelezésük közösen történt. Egyetemen kívül is sok közös programot szervezünk, inkább lettünk egy jó baráti társaságból Qpa-csapat, mint fordítva.

Az alábbi Qpa-programokon találkozhatsz velünk nagyobb létszámban: nevezőtúra, vidéki és városi napok, ágyugolyó/gumibogyó/káoszfutam, Casanova buli, Mátrix.


2010-ben még mentünk a pontra is, azóta inkább csak a feelingre hajtunk. Jól akarjuk érezni magunkat a Qpán - 2012-re legtöbbünk aktív munkavállaló lett, így más célt nem is tűzhetünk ki magunknak erre a néhány napra. Hajrá!

-- Dave - 2012.09.29.