Település és városszociológia

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


-- goss - 2005.11.30.

"Szerintem ez egyáltalán nem kamutárgy, mert 2 zh van, és elég pontosan számonkérnek mindent. mondjuk ha van órai jegyzeted, hangsúlyozottan azévi akkor elég jól meg lehet írni. A tárgy legnagyobb hátránya, hogy a zh-n minimum 3-4 felügyelő van bent, és kínosan ügyelnek rá, hogy a padba ne legyen semmi puska, és hogy senki ne tudjon semmit használni akármilyen formában... Szóval ahhoz képest, hogy kamutárgy sokat kell rá tanulni. A könyv nem ér semmit :) Egyébként a téma nem nagyon érdekes, sok az adat, és a fogalom.

Az előadóról meg annyit, hogy elég jó fej, nem törődik vele, ha az emberek ki be járkálnak az órán, sőt első órán a követelmények elmondása után megmondja h akit nem érdekel, az elmehet. Ebből következően kevés ember van, aki mindig bejár, nehéz jó előadás jegyzetet szerezni (több idő, mint megtanulni az anyagot ;) ) Ebben az évben a 2 zh után kb a 300-400főnek az 50%-a állt bukásra....

A jegyet a 2 zh alapján kapod, mindkettőnek meg kell lennie minimum kettesnek. Azt hiszem két pót zh van, de ha még ekkor sincs meg, akkor el kell menni vizsgázni. A vizsga ugyanolyan mint a zh, és ott is külön kell írni az első, és a második anyagrészből. Lehet javítani is. Lehet esszét is írni, ez kiváltja a vizsgát, de többször az 5. hétig le kell adni a vázlatot, kell az előadóval konzultálni, legalább 10 oldalt kell írni, és még így is visszadobhatják, ha az előadó észreveszi, hogy valamilyen netes anyag van bemásolva." (Dombay Ildikó)

Letölthető scannelt anyag a lap alján. (thx. Cseri+Dávid)

%META:FORM{name="KozismeretiForm"}% %META:FIELD{name="Trgy" title="Tárgy" value="Település és városszociológia"}% %META:FIELD{name="Trgykd" title="Tárgykód" value=""}% %META:FIELD{name="Tanszk" title="Tanszék" value="Szociológia és kommunikáció"}% %META:FIELD{name="Elad" title="Előadó" value="Kocsis János"}% %META:FIELD{name="Kreditszm" title="Kreditszám" value="2"}% %META:FIELD{name="raszm" title="Óraszám" value="2"}% %META:FIELD{name="Tmakr" title="Témakör" value="-"}% %META:FIELD{name="raijelenlt" title="Órai jelenlét" value="nem kötelező"}% %META:FIELD{name="Jegy" title="Jegy" value=""}% %META:FIELD{name="Elvrtmin.munka" title="Elvárt min. munka" value="kis utánaolvasás - kis munka"}% %META:FIELD{name="Minimumrajrjegy" title="Minimumra járó jegy" value="2"}% %META:FIELD{name="Elvrtmax.munka" title="Elvárt max. munka" value="bejárás"}% %META:FIELD{name="Munkrajrjegy" title="Munkára járó jegy" value="5"}%