Társas kapcsolatok pszichológiája

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Vélemények

Frodo - 2006.01.28.

Ezt a tárgyat pont két éve hallgattam, Bodnár Gabriella tartotta. A téma érdekes, de a tárgyalása inkább történeti jellegű ("És akkor Freud kimondta, hogy..."), az előadás pedig elég monoton volt. ZH nem volt, az évvégi jegy pedig félévközben is megszerezhető volt, ha az egyik témából kiselőadást tartottál (volt asszem 12 téma). Ennyi pedig abszolút kivitelezhető, és igencsak szabad kezet kapsz, hogy hogyan miről beszélsz a témában (bár egyeztetni nem árt Gabikával).

Main.MeTaLMaNo - 2008.04.10.

Az kiselőadás tartása megszűnt...

2011. tavaszi félévben

A tárgy számonkérési rendszere megváltozott. Egy Zh van, ahol 10 felelt választós kérdés alapján kapsz jegyet. A kérdések 90%-a az előre kiadott ppt-ből van (kb 60 dia). Pontozás: 40 pontos a Zh ha egy kérdésre minden jó választ bejelölsz 4 pont, ha csak jó választ jelölsz, de nem mindet 2 pont, ha rossz választ is 0 pont. Könnyű kommunikálni Zh során a szomszédokkal :) Kb 2 óra munkával (diák alapos elolvasása) 3-ast, 4-est lehet írni :)

%META:FORM{name="KozismeretiForm"}% %META:FIELD{name="Trgy" title="Tárgy" value="Társas kapcsolatok pszichológiája"}% %META:FIELD{name="Trgykd" title="Tárgykód" value=""}% %META:FIELD{name="Tanszk" title="Tanszék" value="Ergonómia és Pszichológia Tanszék"}% %META:FIELD{name="Elad" title="Előadó" value="Dr. Bodnár Gabriella"}% %META:FIELD{name="Kreditszm" title="Kreditszám" value="2"}% %META:FIELD{name="raszm" title="Óraszám" value="2"}% %META:FIELD{name="Tmakr" title="Témakör" value="filozófia-szociológia-vallás"}% %META:FIELD{name="raijelenlt" title="Órai jelenlét" value="nem kötelező"}% %META:FIELD{name="Jegy" title="Jegy" value="zh"}% %META:FIELD{name="Elvrtmin.munka" title="Elvárt min. munka" value="kis utánaolvasás - kis munka"}% %META:FIELD{name="Minimumrajrjegy" title="Minimumra járó jegy" value="4"}% %META:FIELD{name="Elvrtmax.munka" title="Elvárt max. munka" value="könyv elolvasása - nagy meló"}% %META:FIELD{name="Munkrajrjegy" title="Munkára járó jegy" value="5"}%