Public Policy - szabályozáspolitika a neten

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Ez alapvetően egy olvasókurzus. Elvben minden órára kell olvasni 20-40 oldalt angolul. Gyakorlatilag érdemes nagyjából követni a témákat. Ezen kívül egyszer vagy kétszer (létszámtól függően) fel kell készülni az egyik olvasandó anyagból és azt szóban összefoglalni a többieknek órán. A bejárás kötelező, ha nem jársz be, nem kapsz jegyet.

Viszonylag sokat kell olvasni és jól kell tudni angolul. Cserébe egy kis létszámú, baráti, beszélgetős jellegű tárgy, érdekes témákkal. Az előadó elég jól ismeri a tárgy technológiai oldalát is, de inkább a társadalmi, jogi, közgazdaságtani vonatkozások kerülnek előtérbe.

A tárgy honlapja: http://people.mokk.bme.hu/~bodo/szabalyozas/

-- RebeliSzaboTamas - 2008.03.03.

%META:FORM{name="KozismeretiForm"}% %META:FIELD{name="Trgy" title="Tárgy" value="Public Policy - szabályozáspolitika a neten"}% %META:FIELD{name="Trgykd" title="Tárgykód" value="GT431312"}% %META:FIELD{name="Tanszk" title="Tanszék" value="MOKK"}% %META:FIELD{name="Elad" title="Előadó" value="Bodó Balázs"}% %META:FIELD{name="Kreditszm" title="Kreditszám" value="2"}% %META:FIELD{name="raszm" title="Óraszám" value="2"}% %META:FIELD{name="Tmakr" title="Témakör" value="jog"}% %META:FIELD{name="raijelenlt" title="Órai jelenlét" value="kötelező"}% %META:FIELD{name="Jegy" title="Jegy" value="kiselőadás"}% %META:FIELD{name="Elvrtmin.munka" title="Elvárt min. munka" value="kis utánaolvasás - kis munka"}% %META:FIELD{name="Minimumrajrjegy" title="Minimumra járó jegy" value="5"}% %META:FIELD{name="Elvrtmax.munka" title="Elvárt max. munka" value="kis utánaolvasás - kis munka"}% %META:FIELD{name="Munkrajrjegy" title="Munkára járó jegy" value="5"}%